Medewerkers

Ruud de Winter is zijn loopbaan in onroerend goed in 2001 bij Rieke Vastgoed begonnen. In 2006 heeft hij het stokje van Wim Rieke als eigenaar overgenomen. De opzet is en blijft een klein kantoor waardoor veel aandacht aan de klant gegeven kan worden. Voordat Ruud bij Rieke Vastgoed ging werken heeft hij 12 jaar ervaring in de verzekerings- en hypotheekwereld opgedaan .
Ruud de Winter is gediplomeerd VBO makelaar en heeft de dagelijkse leiding. Hij neemt woningen in verkoop, begeleidt u bij de verkoop en/of aankoop van uw woning en draagt zorg voor bezichtiging van de woningen. 
Karin Kalkman is sinds 2007 werkzaam als administratief medewerkster bij Rieke Vastgoed. Indien u belt of langskomt op kantoor, is zij vaak het eerste aanspreekpunt. Als een woning in verkoop is genomen, komt Karin ook bij u langs om foto’s te maken en verzorgt naar aanleiding hiervan de presentatie en de publicaties op de websites. Indien nodig past Karin diverse zaken aan om uw woning nog sfeervoller te presenteren. Hiervoor betaald u niets extra's! Daarnaast stelt zij de koopaktes en opdrachten tot verkoop op, verzorgt de correspondentie etc.