Advies bij aankoop

U gaat een eigen huis kopen. Dat is een van de beste investeringen die een mens kan doen.
U heeft het huis van uw dromen gevonden. Of in ieder geval de woning die past bij uw wensen en uw budget. Nu begint het loven en het bieden.
Ontdek dan de voordelen van onze aankoopbegeleiding, want vaak wordt vergeten dat de makelaar waar u mee in contact komt, de belangen van de verkoper behartigt. Deze makelaar zal proberen om een zo’n hoog mogelijke opbrengst voor de verkoper te realiseren. Daarom begeleiden wij u graag bij de aankoop van uw nieuwe woning, om voor u een zo goed mogelijke transactie te realiseren. Het zou immers zonde zijn als u teveel betaald.

Het is zaak alle afspraken goed vast te leggen in een voorlopig koopcontract. Daarin worden onder meer de koopsom, leveringsdatum en de roerende zaken met een eventuele overnameprijs vermeld. En - heel belangrijk - de ontbindende voorwaarden.

Zo is er bijv. de 3 dagen bedenktijd ingevoerd om de koper te beschermen maar er kunnen nog meerdere ontbindende voorwaarden van toepassing zijn. Ook kunnen bijzondere voorwaarden in de koopovereenkomst worden opgenomen. Zoals bijvoorbeeld het laten uitvoeren van een bouwtechnische keuring. Al dit soort afspraken dienen te zijn afgestemd voordat u een bod uitbrengt!

Zaken waar u verder mee te maken krijgt zijn onder andere: De financiering van uw nieuwe woning, de notaris, de verzekering van uw nieuwe woning etc. Zijn er vragen, laat het ons weten!