Bel ons nu 0181 - 219 339

Over Rozenburg

Over Rozenburg

Rozenburg is het groene hart van de regio. Indien u het dorp (deelgemeente van Rotterdam) niet kent zult u verbaasd zijn. Rondom het dorp ligt een parkrand maar ook in het dorp treft u veel groen aan. Het dorp telt circa 12.500 inwoners en heeft een winkelplein met o.a. Blokker, DA Drogist, Het Kruidvat, de Hema, de Primera, de Readshop maar ook een bakker, een slager, een schoenenzaak, een kledingzaak en een brillenzaak ontbreken niet. Verspreidt over het dorp vind u ook nog eens 3 supermarkten. Het dorp kent een groot verenigingsleven. U kunt tennissen, voetballen, volleyballen, er is een theater, er is een nieuw multifunctioneel centrum met sporthal en overdekt zwembad etc. etc. Rozenburg is omgeven door water. Recreatiemogelijkheden volop op de Brielse Maas en de stranden van de Maasvlakte. Veel natuur op deVeerpont Rozenburg Maassluis landtong, een van de mooiste kinderboerderijen in de regio en niet te vergeten de mooiste schepen passeren het dorp door de Nieuwe Waterweg.

Vanuit het dorp zit u binnen enkele minuten op de grote weg, de A15 / N15. Bent u werkzaam in de Botlek, de Europoort of de Maasvlakte dan wordt uw reistijd wel heel aantrekkelijk kort.

Maar Rozenburg is vooral een gezellig dorp met veel woongenot. Een bijkomend voordeel is dat de huizenprijzen in Rozenburg ook nog eens zeer aantrekkelijk zijn.

Kom eens kijken in het dorp Rozenburg, ik weet zeker dat u verkocht bent.

Inloggen

Inloggen op mijn Rieke Vastgoed B.V.. Heb je nog geen account? Maak er direct één aan!

Vergeten?

Nog geen account?

Recent bekeken