Er worden in dit project maar 12 woningen gebouwd. Alle woningen zijn verkocht!

 

Welkom in De Wilgentuinen

Het is een onontdekt stukje van Rozenburg. Op loopafstand van het veer naar Maassluis, tegen de groene parkrand aan die het dorp omgeeft. Knotwilgen omzomen het terrein, dat is ingesloten door water. Ooit groeiden hier bloemen en groente in de volkstuintjes. En hier is een van de mooiste woningbouwprojecten van het eiland gerealiseerd: De Wilgentuinen.

De schatteneilanden van Rozenburg

Het is een intiem project, dat met z'n kleinschalige opzet en landelijke architectuur perfect aansluit bij het dorpse karakter van Rozenburg. En wonen in De Wilgentuinen is voor iedereen bereikbaar.

Welkom in De Wilgentuinen, de schatteneilanden van Rozenburg.

 

Het project 

De 1e fase is verkocht. De Wilgentuinen 2e fase is verkocht. De bouw van de 3e en laatste fase van dit project is nu gestart. De 3e fase bestaat uit 12 twee-onder-een-kap woningen! Daarnaast, en dat moeten we zeker niet vergeten, gaat het bij deze 12 woningen om: Ga voor energie 0 !

De energie 0 woning. 

Wat houdt het in?

Een energie 0 woning is een combinatie van een gezond en constant aangenaam binnenklimaat, gebruikmakend van uitgekiende installaties en bouwkundige, isolerende maatregelen. Wij geven langetermijngaranties op het onderhoud en de energielasten (0) van de vaste installaties.

Half vrijstaande woning

Heerlijk wonen, met alle extra privacy die dat met zich meebrengt. Geen zorgen meer over de ruimte voor het hele gezin. En het plezier van een forse achtertuin die uitnodigt om elke minuut van de zon te genieten of buiten te spelen met de kinderen. Als dat het ideaalbeeld is van uw nieuwe woning, dan is deze woning precies het type dat u zoekt. Het project telt twaalf van deze woningen.

Wonen aan het water.

De woningen zijn gesitueerd op ruim bemeten kavels. Het gevoel van ruimte wordt nog eens verder versterkt doordat uw woning grenst aan het water. Daar kunt u trouwens volop van genieten: tegelijkertijd met de oplevering van uw woning is er al een vlonder gebouwd. Dat beloven heerlijke zomeravonden te worden. Uw woning is binnen ongekend ruim en licht. De woonkamer heeft de afmetingen om uw nieuwe interieur goed tot z’n recht te laten komen. Aan de voorzijde van de woning is de keuken te vinden, waar uw culinaire kwaliteiten ook al alle ruimte krijgen. Op de eerste verdieping heeft u drie royale slaapkamers. Verder heeft u hier de riante badkamer. En dan is er ook nog de forse zolderverdieping op de tweede etage.

 

Foto's voortgang van de bouw

 

 

Meer informatie:

https://www.wilgentuinen.nl