Rozenburg Boulevard

 

 

Alle appartementen zijn verkocht ! 

Exclusief wonen aan de Nieuwe Waterweg. 

64 koop- en huurappartementen in Rozenburg 

Aan de Nieuwe Waterweg in Rozenburg is het project Rozenburg Boulevard gerealiseerd. Het complex bestaat uit 64 comfortabele appartementen , met een grote diversiteit aan plattegronden en royale buitenruimten. 

Klik hier voor de promotiefilm Rozenburg Boulevard. 

Wat biedt Rozenburg Boulevard? - Exclusief wonen aan de Nieuwe Waterweg  

Rozenburg Boulevard is direct aan de Nieuwe Waterweg gelegen. Het complex bestaat uit 64 ruime appartementen van diverse typen. Alle appartementen beschikken over royale buitenruimten en hebben een prachtig uitzicht over de Nieuwe Waterweg. Het betreft 64 koop- en huurappartementen . Ressort Wonen biedt 20 appartementen in woongebouw A te huur aan . De huurwoningen zijn reeds toegewezen! 

Wonen in een groene omgeving 

De woongebouwen zijn gelegen aan een aantrekkelijke Boulevard met rondom een privéterrein met veel groen en diverse faciliteiten voor de bewoners. Het privéterrein is alleen bestemd voor bewoners en bezoekers. Om het groene karakter te versterken wordt het dak van de tussenliggende parkeerfaciliteit voorzien van een zogenaamd “groen” mos-sedumdak. Zo geniet u optimaal van een groene en waterrijke omgeving! 

Centrale ligging

Door de ligging in het groene hart van het Rotterdamse havengebied is Rozenburg Boulevard strategisch gesitueerd ten opzichte van diverse stedelijke centra, natuur en werkgebieden. Alle dagelijkse voorzieningen zijn binnen handbereik. Het winkelcentrum van Rozenburg ligt op slechts 500 meter afstand.

De wooncollectie

Rozenburg Boulevard bestaat uit 64 appartementen van  6 verschillende typen  . Alle woningen zijn verdeeld over 8 (woongebouw B) of 9 (woongebouw A) woonlagen en beschikken allemaal over een berging en een overdekte parkeerplaats en/of garagebox in de overdekte parkeergarage. De appartementen variëren in grootte (van 83m² t/m 140m²), aantal kamers (3- en 4-kamerappartementen), indeling en ligging. 

Klik hier voor een impressie en plattegronden van de 6 typen appartementen. 

Wonen zoals u dat wilt 

Rozenburg Boulevard is een woonconcept voor comfortabel en zorgeloos wonen.  
 
 De appartementen zijn levensloopbestendig ontwikkeld. Dit houdt in dat er in het ontwerp rekening is gehouden met minder validen. Zo is er een brancardlift, zijn de woningen rolstoeltoegankelijk en is er in de meeste woningen een directe verbinding tussen de hoofdslaapkamer en de badkamer mogelijk.

Woningtypes

Om zoveel mogelijk tegemoet te komen aan uw woonvoorkeuren hebben wij meerdere woningtypen ontwikkeld. Op deze manier kunt u kiezen voor een woning die qua grootte en indeling het beste bij u past. Daarnaast hebben toekomstige kopers de mogelijkheid om invloed uit te oefenen op het uitrustingsniveau en materiaalgebruik van de woning. Ook hebben de meeste woningen meerdere indelingsopties, zoals de plaats van de keukenopstelling. 

Als toekomstige bewoner beschikt u niet alleen over een prachtige woning, maar ook over een mooie tuin. Rozenburg Boulevard staat dan ook voor wonen in een veilige en sfeervolle woonomgeving. De formidabele tuin biedt verschillende faciliteiten, zoals zitjes, een jeu de boules baan en parkeerplaatsen. Uw eigen parkeerplaats bevindt zich op maaiveld. Om het groene karakter te versterken worden deze parkeerplaatsen voorzien van een mos-sedumdak. Dit dak is op een mooie manier opgenomen in de groene omgeving. Naast de overdekte parkeerfaciliteit worden nabij de entree bezoekersparkeerplaatsen aangelegd. Deze plaatsen behoren tot het privéterrein en zijn exclusief bestemd voor bewoners en bezoekers. Het terrein wordt hoogwaardig ingericht. Het openbare voetpad, dat om uw terrein wordt aangelegd markeert de overgang tussen het openbaar gebied en de privé tuin. De gebouwen worden zodoende omringd door privéterrein dat alleen is bestemd voor bewoners en bezoekers, waardoor groen wonen gelijk staat aan veilig wonen. 

Geniet van een groene woon-omgeving en de bijzondere natuur die Rozenburg omringt. 

Wilt u alvast een indruk opdoen van onze volledig ingerichte de modelwoning? Bekijk dan dit promotiefilmpje eens: Promotiefilmpje Modelwoning 

 

Gebouwopzet Rozenburg Boulevard

Rozenburg Boulevard bestaat uit twee exclusieve gebouwen, gelegen in een groene woonomgeving. De indeling van de twee gebouwen is hetzelfde, alleen zijn de woningen gespiegeld. Hierdoor kunt u kiezen voor een woning die het beste past bij uw wensen ten aanzien van bezonning en uitzicht. 

Entree en woonverdiepingen 

De hoofdentrees zijn gesitueerd op de kop van de gebouwen. De entrees bieden toegang tot de bergruimten en de lift/het trappenhuis. Via de lift/het trappenhuis bereikt u uw woonverdieping. Elke verdieping bevat 4 appartementen (type Bosroos, Egelantier, Duinroos en Viltroos), met uitzondering van de bovenste twee verdiepingen: deze bevatten in beide woongebouwen 3 appartementen (type Kaneelroos, Struweelroos en Viltroos). 

Hoogwaardige appartementen 

Alle appartementen zijn standaard voorzien van hoofdvloerverwarming, waardoor er geen radiatoren aanwezig zijn en de ruimten optimaal ingedeeld kunnen worden. Badkamers en toiletten worden standaard voorzien van luxe sanitair en tegelwerk. De koopappartementen worden zonder keuken opgeleverd, de huurappartementen met keuken. Alle appartementen voldoen aan hoge isolatie/eisen en zijn energiezuinig.

Uitzicht en bezonning

De opzet van de woningen is zodanig dat ze allemaal georiënteerd zijn op de Nieuwe Waterweg. Hierdoor profiteert u altijd van een mooi uitzicht. Daarnaast kunt u kiezen voor een woning met ochtend- of middagzon, of voor een woning die vrijwel de gehele dag zon heeft.

Eigen parkeerplaats

Alle appartementen beschikken over een eigen parkeerplaats of parkeer/box. Deze bevindt zich in de royale stallingsgarage tussen de twee woongebouwen in. Bezoekers kunnen hun auto kwijt op de toegangsweg richting de woontorens. 

Overbruggingsgarantie

Wij begrijpen heel goed dat u zich in deze onzekere markt zorgen maakt over de verkoop van uw huidige woning. Speciaal voor kopers van woonproject Rozenburg Boulevard biedt BM Projectontwikkeling B.V. kopers de mogelijkheid om gebruik te maken van 1 jaar overbruggingsgarantie! Zo heeft u de mogelijkheid om de woning van uw dromen aan te kopen en ruim de tijd voor de verkoop van uw huidige woning! Met de overbruggingsgarantie worden de eventuele dubbele woonlasten voor maximaal 1 jaar gecompenseerd op basis van een vast percentage. Namelijk 2,5% van de koop-/aanneemsom van de nieuwe woning. Deze periode gaat in na de oplevering van de nieuwe woning. 

Bent u benieuwd wat deze regeling voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op !