Diensten

 

Bemiddeling bij aankoop.

U gaat een eigen huis kopen. Dat is een van de beste investeringen die een mens kan doen. Samen met uw makelaar heeft u het huis van uw dromen gevonden. Of in ieder geval de woning die past bij uw wensen en uw budget. Nu begint het loven en het bieden. Als u daar geen ervaring mee hebt, dan kunt u dat beter overlaten aan een deskundige, uw makelaar.

Rieke Vastgoed BV houdt de ontwikkelingen op de onroerend goed markt nauwgezet in de gaten. Het is zaak alle afspraken goed vast te leggen in een voorlopig koopcontract. Daarin worden onder meer de koopsom, leveringsdatum en de roerende zaken met een eventuele overnameprijs vermeld. En - heel belangrijk - de ontbindende voorwaarden. Zo is er bijv. de 3 dagen bedenktijd ingevoerd om de koper te beschermen maar er kunnen nog meerdere ontbindende voorwaarden van toepassing zijn.

Ook kunnen bijzondere voorwaarden in het contract worden opgenomen. Zoals bijvoorbeeld het laten uitvoeren van een aankoopkeuring waarbij geregeld is wie de kosten van eventuele gebreken voor zijn rekening neemt. Al dit soort afspraken dienen te zijn afgestemd voordat u een bod uitbrengt!

Zaken waar u verder mee te maken krijgt zijn onder andere: De financiering van uw nieuwe woning, de notaris, de verzekering van uw nieuwe woning etc. Zijn er vragen, laat het ons weten!

 

Bemiddeling bij verkoop.  

U wilt uw woning verkopen maar … U verkoopt uw huis niet elke dag. Wij komen gratis en vrijblijvend bij u langs voor een kennismakingsgesprek. Onze werkwijze en de mogelijkheden over de verkoop van uw woning worden uitgelegd en omdat wij de lokale en regionale woningmarkt van binnen en buiten kennen, kunnen wij de waarde en de courantheid van uw woning glashelder vertalen naar een realistische vraagprijs.

Waar krijgt u mee te maken bij de verkoop van uw woning:

  • Hoe wilt u uw woning verkopen
  • Het bepalen van de verkoopprijs
  • Hoe breng ik mijn woning het beste onder de aandacht van …
  • Bezichtigingen van uw woning
  • Onderhandeling over de prijs
  • Het opstellen van de voorlopige koopovereenkomst
  • De notaris
  • Overdracht van de woning

Uw woning verkopen via Rieke Vastgoed betekent een volledige dienstverlening met full-service en wij begeleiden u van het begin van de verkoop tot na de ondertekening bij de notaris of diverse onderdelen van het verkooptraject worden door uzelf gedaan. Bij de verkoop van uw woning kunt u kiezen uit onderstaande 3 pakketten.

Verkoopmogelijkeden Rieke Vastgoed BV

Pakket A

Pakket B

Pakket C

Bepaling van de vraagprijs van uw woning

X

X

X

Woninglijsten roerende en onroerende zaken

X

X

X

Fotoreportage van uw woning **

X

X

Adviezen met betrekking tot de presentatie van uw woning

X

X

Prijsonderhandelingen worden voor u door ons gedaan

X

X

X

Opmaken van de koopakte

X

X

X

Advisering en begeleiding (tegen laag tarief) bij aankoop nieuwe woning

X

X

X

Plaatsing van uw woning op 2 internetsites

X

Plaatsing van uw woning op 5 internetsites

X

X

Te koop bord, V-bord of poster

X

X

Woningpresentatie in onze etalage (roulerend)

X

X

Advertenties tegen kostprijs, geen extra kosten voor opmaak e.d.

X

X

Bezichtigingen van uw woning worden door ons verzorgd

X

Bij een verkoop wordt de koopovereenkomst met u doorgenomen 

X

Laatste inspectie van uw woning samen met u en de koper

X

Indien u dit wenst zijn wij aanwezig bij het notarieel transport

 

X

Als extra maken wij voor onze verkopers in pakket C plattegronden van uw woning die ook op onze website worden geplaatst.

En wij kunnen een videopresentatie van uw woning laten maken die ook op de Rieke Vastgoed website wordt geplaatst. De kosten hiervoor bedragen € 30,00 incl. 21% BTW.

** Wilt u op een later tijdstip uw foto's wijzigen dan worden kosteloos nieuwe foto's gemaakt en op de websites geplaatst. 

Courtage al mogelijk vanaf 0,95% inclusief BTW.

En….. bent u niet tevreden over onze resultaten dan heeft u het recht om op elk gewenst moment uw woning uit de verkoop te halen. (U betaalt onze gemaakte kosten en eventuele kosten van Funda aan Rieke Vastgoed B.V.)

Besluit u om toch niet te verhuizen dan brengen wij geen extra kosten in rekening en bent u alleen de opstartkosten aan ons verschuldigd. 

U heeft verkoopplannen voor uw woning? Maak dan eens geheel vrijblijvend een afspraak. In een persoonlijk gesprek bekijken we dan gezamenlijk de mogelijkheden die het beste bij uw wensen aansluiten.