Property photo 0 - Wilgentuinen 31, 3181NZ Rozenburg Property photo 1 - Wilgentuinen 31, 3181NZ Rozenburg Property photo 2 - Wilgentuinen 31, 3181NZ Rozenburg Property photo 3 - Wilgentuinen 31, 3181NZ Rozenburg Property photo 4 - Wilgentuinen 31, 3181NZ Rozenburg Property photo 5 - Wilgentuinen 31, 3181NZ Rozenburg Property photo 6 - Wilgentuinen 31, 3181NZ Rozenburg Property photo 7 - Wilgentuinen 31, 3181NZ Rozenburg Property photo 8 - Wilgentuinen 31, 3181NZ Rozenburg Property photo 9 - Wilgentuinen 31, 3181NZ Rozenburg Property photo 10 - Wilgentuinen 31, 3181NZ Rozenburg Property photo 11 - Wilgentuinen 31, 3181NZ Rozenburg Property photo 12 - Wilgentuinen 31, 3181NZ Rozenburg
Te koop: Wilgentuinen 3e fase
Adres: Wilgentuinen 31, 3181NZ Rozenburg
Type object Woonhuis, eengezinswoning, twee onder een kap woning
Perceeloppervlakte 314 m²
Gebruiksoppervlakte wonen 137 m²
Onderdeel van nieuwbouwproject Wilgentuinen 3e fase
€ 377.350,- v.o.n.
Onder optie

Algemeen

De woningen liggen op een prachtig stukje Rozenburg. De naam ontleent het project aan de knotwilgen die er staan. Het project is omzoomd door water en bestaat uit twee aparte eilanden, die met een sfeervolle brug met elkaar verbonden zijn.

Rozenburg heeft haar inwoners veel te bieden. Het inwoneraantal van ruim 12.000 maakt dat er een uitstekend voorzieningenniveau is. Meer dan voldoende winke... Meer informatie
 • Kenmerken
  Type object Woonhuis, eengezinswoning, twee onder een kap woning
  Bouwperiode 2018
  Status Beschikbaar
  Aangeboden sinds Donderdag 26 oktober 2017
  Alle kenmerken

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 05850
Prijs € 377.350,- v.o.n.
Inrichting Niet gestoffeerd
Inrichting Niet gemeubileerd
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Donderdag 26 oktober 2017
Laatste wijziging Donderdag 18 januari 2018
Eigendomsrechten Geheel perceel
Bouw
Type object Woonhuis, eengezinswoning, twee onder een kap woning
Soort bouw Nieuwbouw
Bouwperiode 2018
Dakbedekking Dakpannen
Type dak Zadeldak
Isolatievormen Volledig geïsoleerd
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 314 m²
Gebruiksoppervlakte wonen 137 m²
Inhoud 527 m³
Indeling
Aantal bouwlagen 3
Aantal kamers 4 (waarvan 3 slaapkamers)
Locatie
Ligging Aan water
Aan park
Aan rustige weg
In woonwijk
Energieverbruik
Energielabel A++
CV ketel
Warmtebron Elektriciteit
Eigendom Lease
Uitrusting
Aantal parkeerplaatsen 1
Warm water Elektrische boiler
Verwarmingssysteem Vloerverwarming
Zonnecollectoren
Warmtepomp
Warmterecuperatiesysteem
Heeft kabel-tv Ja
Tuin aanwezig Ja
Heeft zonnecollectoren Ja
Kadastrale gegevens
Eigendom Eigen grond

Omschrijving

De woningen liggen op een prachtig stukje Rozenburg. De naam ontleent het project aan de knotwilgen die er staan. Het project is omzoomd door water en bestaat uit twee aparte eilanden, die met een sfeervolle brug met elkaar verbonden zijn.

Rozenburg heeft haar inwoners veel te bieden. Het inwoneraantal van ruim 12.000 maakt dat er een uitstekend voorzieningenniveau is. Meer dan voldoende winkels voor de dagelijkse boodschappen, een goed bereikbaar centrum. Kinderen kunnen in eigen dorp naar de basisschool. De medische voorzieningen zijn goed, er is op cultureel gebied genoeg te beleven en er zijn verenigingen te over. Bovendien is Rotterdam zeer dichtbij (Rozenburg is onderdeel van Rotterdam). Via de uitvalsweg vanaf Wilgentuinen rijdt u moeiteloos de A15 op. Ook via het openbaar vervoer komt u er snel en gemakkelijk. Het veer Rozenburg-Maassluis is weer een handig alternatief voor als u aangewezen bent op andere steden in het Rijnmondgebied, zoals Maassluis en Vlaardingen. En ook het Westland is via de ‘pont’ eenvoudig bereikbaar.

De heerlijke ligging van Rozenburg is een grote pré van de woningen. Laad de picknickmand maar lekker vol en pak de fiets naar een rustig stukje strand langs het Brielse Meer. Of haal de racefiets uit de schuur en ga met een paar vrienden een rondje om het eiland doen. Liefhebbers van skaten vinden er genoeg rustige dijkjes waar het asfalt uitnodigt tot een acceleratie. En trouwens, waarom zóu u zo ver van huis gaan. Uw nieuwe woning in De Wilgentuinen sluit nauw aan tegen de groene parkrand die Rozenburg omgeeft.

Indeling

Ruime entree. Vanuit de entree kunt u naar de toiletruimte, 1e verdieping en de lichte, zonnige woonkamer met open keuken. Vanuit de woonkamer kijkt u uit over de tuin, de singel en de parkrand.

Eerste verdieping

Standaard 3 slaapkamers en een ruime badkamer met vele mogelijkheden.

Tweede verdieping

Zeer royale vrij indeelbare zolder met de mogelijkheid voor vele extra’s.

Tuin

Heerlijke grote tuin aan het water en gelegen op het Zuiden.

Bijzonderheden

Geïsoleerde, verwarmde berging aan de woning. Tevens bestaat de mogelijkheid deze bij de woning te betrekken voor nog meer ruimte.

Parkeerplaats op eigen terrein.

Energie 0.
Wat houdt het in?
Een energie 0 woning is een combinatie van een gezond en constant aangenaam binnenklimaat, gebruikmakend van uitgekiende installaties en bouwkundige, isolerende maatregelen. Wij geven lange termijn garanties op het onderhoud en de energielasten (0) van de vaste installaties.

Wat houdt de uitgekiende installatie in en wat merkt u hiervan?
• Zelfsturende individuele warmtepompinstallatie, dat wordt aangesloten op een grondbron (opslag/batterij van warmte en koude voor de woning) met een warmwaterboiler.
• Zelfsturend warmteterugwinnend ventilatiesysteem, dat onafhankelijk per verblijfsruimte ventileert.
• PV-panelen ten behoeve van opwekking elektriciteit.
• Warmteterugwinning uit douchewater.
• Laag temperatuur vloerverwarmingssysteem door de gehele woning. Het laag temperatuur vloerverwarmingssysteem zorgt voor een constante temperatuur door de woning. Bijkomend voordeel hierbij is dat er geen warmtestromen van radiatoren zijn, waardoor er minder stof rond dwarrelt (goed nieuws voor mensen met een aandoening aan de luchtwegen). In de zomer geeft het
vloerverwarmingssysteem uitstekende koeling.
• De installatie is compleet elektrisch.

In de praktijk
Uw nieuwe woning heeft vloerverwarming en vloerkoeling. Zo’n systeem is gebaseerd op relatief lage temperaturen en dit betekent in de praktijk dat veranderingen in de temperatuur langzamer gaan dan bij een reguliere verwarming. De beste resultaten bereikt u wanneer u de thermostaat dag en nacht op dezelfde temperatuur laat staan. Dan doet het systeem de rest.
Een warmtepomp zorgt in uw woning voor de verwarming, koeling en het warme water. U bedient de warmtepomp met de kamerthermostaat, met instellingen voor de ruimtetemperatuur, een keuzemenu voor bereiding van warm tapwater, de tijd en de datum. Als de thermostaat eenmaal is ingesteld, hoeft u er eigenlijk nooit meer aan te komen.
De ventilatie is heel belangrijk. Het ventilatiesysteem in uw woning zorgt dat het CO2-gehalte in iedere ruimte constant wordt bewaakt. Het systeem stuurt bij waar nodig. Verse buitenlucht wordt eerst voorverwarmd, zodat de binnentemperatuur op peil blijft. Er is ruim voldoende warm water om te douchen of een bad te nemen. De woning beschikt over een boiler van 150 liter (optioneel 200 liter). U kunt zelf het gewenste warmwatercomfort instellen met de kamerthermostaat. Meer warm water nodig? Dan kunt u altijd de warmtepomp extra laten werken. Dat kost alleen wel meer energie. Een kookeiland in de keuken of een groot bad inbouwen kan altijd, maar dat heeft
wel gevolgen voor het verwarmings- en koelingssysteem. Het is dus verstandig hierover tijdig advies in te winnen.